Automatisering

Op het gebied van automatisering heeft ICom Hazelhekke al veel ervaring opgedaan. Als gediplomeerd ICT Netwerkbeheerder is er een uitstekende theoretische ondergrond aanwezig. Daarnaast heeft ICom Hazelhekke een groot aantal midden- en kleinbedrijven voorzien van hulp en advies bij vraagstukken rond automatisering.

Bedrijfsmatige automatisering
In veel midden- en kleinbedrijven is de automatisering niet naar wens. Vaak is de verklaring tweeledig; er is vaak geen vaste kracht in dienst voor de automatisering en aan de andere kant levert automatisering in het begin alleen kosten op. De vruchten kunnen pas op termijn geplukt worden. Uitstel is dan verleidelijk.  

Kostenbeheersing
ICom Hazelhekke weet uit ervaring dat automatisering ook tegen lage kosten al grote voordelen kan opleveren. Denk aan mobiele werkplekken, betalingen via iDeal, digitale dataopslag, backup, indelen van een bedrijfsnetwerk, een internetsite opzetten, enzovoorts. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, kunnen de kosten beperkt blijven. Dat maakt ICom Hazelhekke sterk als adviseur.